The smart Trick of porti aluminiu That No One is Discussing

El este usor de instalat si rezistent la elementele naturale. Va punem la dispozitie mai multe modele de gard panouri metalice. Mai mult, le putem armoniza cu stilul portilor curente.

La Mathaus cumperi on line din acelasi loc toate elementele pentru realizarea unui gard metalic: panouri de gard, plase de gard (sudate si impletite), sipca de gard, stalpi de gard si accesorii de prindere.

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a encounter acest lucru.

Practical cookies support to accomplish particular functionalities like sharing the material of the website on social networking platforms, obtain feedbacks, as well as other third-celebration attributes. Efficiency Efficiency

Delimitarea curtii sau gradinii este importanta atat pentru securitatea personala si a bunurilor, cat si pentru aspectul standard al proprietatii. Dintre multele posibilitati de ingradire, in randurile care urmeaza va aducem informatii importante despre alegerea uni gard metalic.

Portile metalice Pannelli sunt vopsite in camp electrostatic deoarece acest procedeu determina un finisaj cu un part frumos, foarte durabil in timp.

Este foarte critical ca murdăria și umiditatea să nu pătrundă în interiorul stâlpului, fapt care provoacă coroziunea și minimizează durata de throughță. Cu toate că stâlpii noștri sunt protejați prin acoperirea cu un strat de zinc în interior, vă recomandăm să folosiți capace speciale din plastic de înaltă calitate.

Gardurile din otel galvanizat si din aluminiu presupun compunerea profilelor unul dupa celalalt, respectand distanta proiectata intre acestea, conform modelului ales. Gardurile din otel inoxidabil si fier forjat presupun suduri sau prinderi complexe, in mai multe puncte decat celelalte tipuri de garduri metalice;

Gama de stalpi gard, cu optiuni pentru dimensiuni si forma, ofera posibilitatea de a alege produsul in functie de preferinte: stalpi gard beton, lemn, stalpi gard zincat, stalpi metalici din tabla sau stalpi gard pvc.

Material: Dupa cum bine cunoasteti, metalele sunt disponibile intr-o varietate de sortimente si aliaje. Avand in vedere importanta acestei caracteristici a portilor, vom dedica urmatorul subcapitol principalelor tipuri de materiale recomandate pentru portile din metal;

Caracteristica de baza a designului modern este accentul pe functionalitate. Liniile simple si un style minimalist au luat locul ornamentatiilor. ​

Lucrări de reparaţiiReparații la cheieLucrari de finisajLucrari de instalatii sanitareInstalarea incalzireа autonomaServicii electromontaj

Confortabil: Se monteaza destul de usor si se intretine asemenea. Vom resimti o stare de liniste atunci cand alegem ca solutie de imprejmuire gardul din metal.

Ridicarea unui gard este un proiect de constructie in adevaratul sens al cuvantului. De la obtinerea autorizatiei la necesarul de materiale si organizarea de santier, totul trebuie poarta metalica facut cu profesionalism si simt de raspundere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *